Italiaanse antipastischotel – instructies

Een Italiaanse antipastischotel is ongelooflijk eenvoudig, in een handomdraai gemaakt en zorgt altijd voor wow-momenten aan tafel. Alles wat je nodig hebt zijn de klassiekers: een beetje Italiaanse salami, luchtgedroogde ham, Italiaanse kaas, olijven en zongedroogde tomaten. In dit artikel laten we je zien hoe je dit alles op een aantrekkelijke manier kunt rangschikken.

From Jens 1 Min Reading time

Italiaanse antipastischotel

Recept afdrukken
1
Equipment
  • Tandenstoker
  • Pillar kaars
  • Groot, decoratief bord
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 30 minuten

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Plaats de kaars in het midden van het bord.
  2. Step 2
    Rijg de worstjes aan tandenstokers en leg ze in een stervorm rond de kaars.
  3. Step 3
    Plaats een hoekje kaas tussen twee tandenstokers.
  4. Step 4
    Vul de gaten op met de overige ingrediënten (behalve de ciabatta).
  5. Step 5
    Snijd het brood in plakjes en drapeer ze rond de kaars, als een binnencirkel.
Do you like the recipe?

Heb je vragen over dit recept of wil je jouw persoonlijke kooktruc met ons delen? Plaats dan snel een reactie hieronder!

PS: Als je de instructies voor de Italiaanse antipastischotel leuk vindt, waarom bookmark je de volgende afbeelding dan niet op Pinterest!

Is de Italiaanse antipastischotel niet geweldig? Wat dacht je dan van deze antipasti?

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

5 van 1 stem (1 rating without comment)
Geef een reactie
Rating recept




Mandatory fields