- Antipasti
- Bella Italia
- Bijgerechten en salade
- Dessert
- Dranken
- Favoriete Italiaanse recepten
- Hoofdgerechten
- Pasta
- Pizza
- Tips & Kennis
Italiaanse antipastischotel – instructies
Een Italiaanse antipastischotel is ongelooflijk eenvoudig, in een handomdraai gemaakt en zorgt altijd voor wow-momenten aan tafel. Alles wat je nodig hebt zijn de klassiekers: een beetje Italiaanse salami, luchtgedroogde ham, Italiaanse kaas, olijven en zongedroogde tomaten. In dit artikel laten we je zien hoe je dit alles op een aantrekkelijke manier kunt rangschikken.

Table of contents
- Tandenstoker
- Pillar kaars
- Groot, decoratief bord
Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Plaats de kaars in het midden van het bord.
- Step 2Rijg de worstjes aan tandenstokers en leg ze in een stervorm rond de kaars.
- Step 3Plaats een hoekje kaas tussen twee tandenstokers.
- Step 4Vul de gaten op met de overige ingrediënten (behalve de ciabatta).
- Step 5Snijd het brood in plakjes en drapeer ze rond de kaars, als een binnencirkel.
Heb je vragen over dit recept of wil je jouw persoonlijke kooktruc met ons delen? Plaats dan snel een reactie hieronder!
PS: Als je de instructies voor de Italiaanse antipastischotel leuk vindt, waarom bookmark je de volgende afbeelding dan niet op Pinterest!

Is de Italiaanse antipastischotel niet geweldig? Wat dacht je dan van deze antipasti?
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment