Grissini met ham – antipasto instructies

Heb je vragen over dit recept voor grissini met ham of wil je jouw persoonlijke kooktruc met ons delen? Schrijf dan snel een reactie hieronder! Grissini branders: Tips en trucs Er zijn een paar trucjes die je kunt gebruiken om dit eenvoudige maar heerlijke voorgerecht echt pittiger te maken. Wikkel er verse blaadjes basilicum of […]

From Jens 1 Min Reading time

Grissini met parmaham

Recept afdrukken
1
Grissini gewikkeld in ham zijn een klassieker onder de Italiaanse antipasti. Ze zijn supersnel te maken en smaken gewoon heerlijk.
4
Ingrediënten
Equipment
  • 1 mooi dienblad
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten

Schritt für Schritt durch´s Rezept

  1. Step 1
    Omwikkel elk grissinistokje strak met een plakje ham.
  2. Step 2
    Leg de grissini op het serveerbord en garneer met kerstomaatjes en rozemarijn.
Do you like the recipe?

Heb je vragen over dit recept voor grissini met ham of wil je jouw persoonlijke kooktruc met ons delen? Schrijf dan snel een reactie hieronder!

Grissini branders: Tips en trucs

Er zijn een paar trucjes die je kunt gebruiken om dit eenvoudige maar heerlijke voorgerecht echt pittiger te maken.

  • Wikkel er verse blaadjes basilicum of rucola omheen.
  • Smeer een beetje Gorgonzola of roomkaas op de plakjes ham voordat je ze inpakt.
  • Grissini toortsen: Wikkel de ham gewoon om de bovenkant van het grissinistokje. Plaats de grissini vervolgens in een hoog glas, als een eetbaar boeket bloemen.

Jens Depenau
Hi, ich bin Jens! Italienliebhaber, Hobby-Barista und Gründer von Gustini, Deinem Shop für die leckersten Spezialitäten aus Bella Italia. Ich bringe Dir Italien auf den Tisch!
0 Comments

Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.

5 van 1 stem (1 rating without comment)
Geef een reactie
Rating recept




Mandatory fields