- Antipasti
- Bella Italia
- Bijgerechten en salade
- Dessert
- Dranken
- Favoriete Italiaanse recepten
- Hoofdgerechten
- Pasta
- Pizza
- Tips & Kennis
Grissini met ham – antipasto instructies
Heb je vragen over dit recept voor grissini met ham of wil je jouw persoonlijke kooktruc met ons delen? Schrijf dan snel een reactie hieronder! Grissini branders: Tips en trucs Er zijn een paar trucjes die je kunt gebruiken om dit eenvoudige maar heerlijke voorgerecht echt pittiger te maken. Wikkel er verse blaadjes basilicum of […]

Table of contents
Grissini gewikkeld in ham zijn een klassieker onder de Italiaanse antipasti. Ze zijn supersnel te maken en smaken gewoon heerlijk.
Schritt für Schritt durch´s Rezept
- Step 1Omwikkel elk grissinistokje strak met een plakje ham.
- Step 2Leg de grissini op het serveerbord en garneer met kerstomaatjes en rozemarijn.
Do you like the recipe?
Heb je vragen over dit recept voor grissini met ham of wil je jouw persoonlijke kooktruc met ons delen? Schrijf dan snel een reactie hieronder!
Grissini branders: Tips en trucs
Er zijn een paar trucjes die je kunt gebruiken om dit eenvoudige maar heerlijke voorgerecht echt pittiger te maken.
- Wikkel er verse blaadjes basilicum of rucola omheen.
- Smeer een beetje Gorgonzola of roomkaas op de plakjes ham voordat je ze inpakt.
- Grissini toortsen: Wikkel de ham gewoon om de bovenkant van het grissinistokje. Plaats de grissini vervolgens in een hoog glas, als een eetbaar boeket bloemen.
Want to share your thoughts? We're excited to hear what you think of the article. Tell us about your ideas, tips or questions! Leave a comment and share your knowledge with the community. Your opinion counts.
Write a comment