Bereid het pastadeeg volgens het recept (zie hierboven).
Verhit de boter en olijfolie in een pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak ongeveer 10 minuten. Voeg de sojasaus en de gehakte salie toe en laat nog 3-5 minuten op hoog vuur bakken, onder voortdurend roeren. Giet het mengsel in een kom en laat afkoelen. Roer dan de pompoenpuree, parmezaan en paneermeel erdoor en breng op smaak met zout en peper. Spatel er een eiwit door en zet apart. Rol het pastadeeg uit of maak het plat in een pastamachine en snijd het in repen van ongeveer 8 cm (afhankelijk van de diameter van de cutter).
Leg er een eetlepel vulling op op een afstand van ongeveer 10 cm. Leg de tweede laag pastadeeg erop, druk de randen een beetje naar beneden en vorm er ronde of vierkante pasta van met de pastasnijder. Als je geen pastasnijder of raviolivorm hebt, kun je ook vierkanten uit het deeg snijden en deze tot driehoeken vouwen. Bestrijk in dat geval de randen met eiwit en druk aan met een vork.
Wikkel de ravioli in huishoudfolie en leg minstens 1 uur in de koelkast. (Kan ook worden ingevroren op dit punt!) Om te koken breng je een pan gezouten water aan de kook, doe je de ravioli voorzichtig in de pan en kook je tot ze boven komen drijven. (Dit duurt maar ongeveer 3 minuten.) Laat lichtjes uitlekken.
Om de salieboter te maken, smelt je de boter in een pan op een middelhoog vuur, voeg je de salieblaadjes toe en laat je dit 2-3 minuten sudderen. Giet de salieboter over de ravioli, bestrooi met een beetje kaas en zwarte peper en serveer.