Ga terug
Afdrukken
Recept Afbeelding
Voedingswaarde-etiket
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Mozzarella sticks met polenta korst
Voorbereidingstijd
15
minuten
minuten
Bereidingstijd
15
minuten
minuten
Dauer:
30
minuten
minuten
Schwierigkeitsgrad:
Medium
Personen:
4
Instructies
Meng voor de paneer de eieren met de melk.
Meng de polenta met het zout, de Spaanse peper, de Parmezaanse kaas en de peterselie in een ondiepe schaal of diepe schaal.
Snijd nu de mozzarella in staafjes, d.w.z. lange repen van 1 cm dik. Dep de stokjes droog met een schone keukenhanddoek of keukenpapier.
Draai nu de stokjes - zoals je een schnitzel zou paneren - eerst in het ei, dan in het paneermeel tot ze helemaal bedekt zijn met paneermeel.
Verhit de frituurolie in een kleine pan. Houd een houten stokje in de olie. Als er belletjes op ontstaan, is de temperatuur goed.
Bak de stokjes in porties tot ze goudbruin zijn.