Snijd de kalkoenborst in met een vlindersnede zodat je hem in de lengte kunt openen.
Leg de opengevouwen borst tussen twee vellen bakpapier en druk hem plat met een vleeshamer of deegroller. De ideale grootte is ongeveer 20 x 30 cm.
Pel voor de vulling het worstvlees van de salsiccia en meng in een kom met het broodkruim, de fijngehakte naaldjes van een takje rozemarijn, de venkelzaadjes, 2 eetlepels olijfolie, zout en peper.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Bekleed een bakplaat die even groot is als de kalkoenborst met plakjes prosciutto. Zorg ervoor dat de plakjes elkaar een beetje overlappen.
Leg nu de borst op de prosciutto en verdeel de vulling in het midden in de lengte van uiterst links naar uiterst rechts. Rol het geheel vervolgens op als een strudel. Leg de overgebleven takjes rozemarijn op de rol en bind alles op regelmatige afstanden stevig vast met keukentouw.
Leg de rol in een braadslede en bak 35-40 minuten op 180°C. Haal hem er dan uit en laat 5 minuten rusten. Snijd ze tot slot in plakken en schik ze op een schaal.