Ga terug
Afdrukken
Recept Afbeelding
Equipment
–
+
porties
Kleiner
Normaal
Groter
Broodjes focaccia
Bereidingstijd
10
minuten
minuten
Dauer:
10
minuten
minuten
Schwierigkeitsgrad:
Licht
Personen:
4
Equipment
6 houten haringen
Ingrediënten
1
Glas
Parmigianocrème
100
g
Antipasti in olijfolie
1/2
Convenant
Roekola
100
g
Parmaham
100
g
Italiaanse salami
6
Taggiasca olijven
6
Basilicumbladeren
Instructies
Snijd de afgekoelde focaccia in 6 stukken van ongeveer 6x6 cm.
Snijd de stukken in het midden door, zoals een broodje.
Besmeer de bodem met Parmezaanse room. Beleg vervolgens met wat rucola, antipasti, ham en salami. Plaats het deksel erop.
Steek een olijf en een basilicumblaadje op een prikker en zet de broodjes ermee vast.