Was en reinig de aardbeien. Bewaar 10 aardbeien voor de decoratie, snijd de rest in heel dunne plakjes.
Klop de eidooiers en poedersuiker tot ze wit en luchtig zijn. Spatel voorzichtig de limoncello en mascarpone erdoor met een houten lepel.
Klop de eiwitten stijf en vouw ze erdoor. Giet een laagje room in de vorm. Verdeel er een laag koekjes over en besprenkel lichtjes met sinaasappelsap. Schik de plakjes aardbei erop.
Vervolgens komt er een laag slagroom, verdeel er nog een laag biscuit over en besprenkel met sinaasappelsap. Verdeel de aardbeienplakjes er weer over. De laatste laag is een laag room.
Dek de aardbeientiramisu af en zet hem een nacht in de koelkast.
Verkruimel de pistachebros (doe bijvoorbeeld in een zakje en plet met een pletter of iets dergelijks).
Bestrooi de tiramisu voor het serveren met de pistachebros. Halveer de resterende 10 aardbeien en versier de tiramisu ermee.